Food Safety Culture Accredited Seminar

Η Εκπαίδευση Προσωπικού αποτελεί μια διεθνώς αναγνωρισμένη επένδυση για την παραγωγικότητα μιας Εταιρείας. Η διαρκής ενασχόληση και διάθεση πόρων μιας Εταιρείας για το σκοπό της Εκπαίδευσης του Προσωπικού της, εκτός από μια τυπική υποχρέωση βάσει Προτύπων και Νομοθεσίας Ασφάλειας Τροφίμων (ειδικότερα Κουλτούρας Ασφάλειας Τροφίμων - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2021/382), συνιστά και μια ηθική ανταμοιβή για κάθε μέλος του Προσωπικού που απασχολείται επαγγελματικά στο χώρο της βιομηχανικής παραγωγής τροφίμων. Παράλληλα, συγκροτεί μια ευκαιρία για συζήτηση κι επίλυση προβλημάτων, αλλά και δυνητικά μια αφετηρία καθιέρωσης νέων προσεγγίσεων στην αντιμετώπιση καθημερινών λειτουργικών ζητημάτων της Επιχείρησης. Στην προσπάθεια της Εταιρείας σας για θέσπιση και αναβάθμιση της Κουλτούρας Ασφάλειας Τροφίμων, ευχαριστούμε που επιλέξατε τη Social Food για την Εκπαίδευση και κατάρτιση του Προσωπικού σας. Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις γνωστικές και πρακτικές ανάγκες μιας Εταιρείας βιομηχανικής παραγωγής τροφίμων, και είναι σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις παγκόσμιες εξελίξεις στο πεδίο της Food Safety Culture.

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η πρακτική εμπέδωση κοινής κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων από το key-staff (ΟΑΤ) ενός Εργοστασίου ή μιας Επιχείρησης Τροφίμων. Για το λόγο αυτό, ένα κομβικά ενδεδειγμένο στοιχείο της προτεινόμενης προσέγγισης για την ωρίμανση της Κουλτούρας Ασφάλειας Τροφίμων, είναι η πλήρης συμμετοχή στο Σεμινάριο από μέρους των σταθερών και των δυνητικών μελών της Ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων ενός Εργοστασίου. Σκοπός μας είναι το Team Formation και όχι το Educated Units, έτσι ώστε, να θέσουμε τις καλύτερες πιθανές βάσεις για τη συνέχεια του Εργοστασίου στην καθημερινότητά του και αναφορικά με την Κυρίαρχη Κουλτούρα Ασφάλειας Τροφίμων που αυτό θα θελήσει να εποικοδομήσει και να διαχειριστεί, βάσει του μεγέθους του και του αντίκτυπου της παραγωγής του στην Ασφάλεια Τροφίμων.

Το σεμινάριο Κουλτούρας Ασφάλειας Τροφίμων, είναι διαπιστευμένο από το φορέα EIT Food Education και συνεπώς υπάγεται σε ελεγχόμενες συνθήκες και παραμέτρους διεξαγωγής. Ασφαλώς, ωστόσο, και για λόγους κατανόησης στη βιομηχανική καθημερινότητα, ο χρονικός προγραμματισμός του υπόκειται σε συμφωνία με την Εταιρεία (κατανομή ωρών κτλ.), ενώ φυσικά, διατίθεται και σε διάρκεια ΣΚ, εφόσον η Εταιρεία το θεωρήσει απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία της.

Εδώ, θα βρείτε τη σχετική διαπίστευση:

EIT Label Certificate of Accreditation_Food Safety Culture - Social Food.pdf


Εδώ θα βρείτε  λεπτομέρειες και περιγραφικά στοιχεία για το Σεμινάριο:

Σεμινάριο Food Safety Culture.pdf



Μετά το πέρας του Σεμιναρίου, κι εφόσον:

  • διαπιστωθεί η απόδοση των παραδοτέων του στην πράξη
  • διακριθεί η χρησιμότητα των προσεγγίσεων Food Safety Culture αλλά και
  • η δυνατότητα της Social Food να τις υποστηρίζει


διατίθενται Υπηρεσίες Υποστήριξης της Κουλτούρας Ασφάλειας Τροφίμων, οι οποίες και περιγράφονται στις αντίστοιχες σελίδες Υπηρεσίες